Lingsoft® 

Lingsoft ja Infomaker Scandinavia yhteistyöhön

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Suomalainen kieliteknologiatalo Lingsoft Oy ja ruotsalainen lehti- ja kustannusalan palveluiden ja ohjelmistojen toimittaja Infomaker AB ovat integroineet Lingsoftin kielentarkistimet Infomakerin Newspilot Editorial Platform -sovellukseen.

Parempaa laatua ja sujuvampaa työnkulkua

Infomaker Newspilot, jossa on Lingsoftin työkalut, mahdollistaa sanomalehden tehokkaan toimitusprosessin tiukassakin aikataulussa sekä minimoi tahattomat kirjoitusvirheet ja väärän tavutuksen.

Infomakerin asiakkailla on nyt käytössään Lingsoftin tavuttimet, oikolukuohjelmat, kieliopintarkistimet ja sanastot pohjoismaisille kielille.

Yhteistyö, joka todella hyödyttää sanomalehtiä

”Infomaker Scandinavia on ylpeä julkistaessaan, että Lingsoftin oikoluku, kieliopintarkistus ja tesaurus kaikille pohjoismaisille kielille ovat nyt mukana Newspilot-alustassa. Tehokkaan kielentarkistuksen ja sanastojen lisäksi tarjoamme käyttäjäkohtaisten sanastojen keskitetyn hallinnan ja helpon jakamisen osana Newspilotia. Infomakerin ja Lingsoftin yhteistyön ansiosta sekä toimittajat että taittajat saavat käyttöönsä samat tarkistimet”, sanoo Infomaker Scandinavian Peter Månsson.

”On hienoa, että Infomaker valitsi kielityökalumme innovatiiviseen Newspilot-alustaansa. Teknologiaamme on käytetty kustannusmaailmassa jo 20 vuoden ajan. Yhdessä Infomakerin kanssa tarjoamme lehtikustantajille nyt täydellisen paketin, jonka avulla on mahdollista luoda myös mm. räätälöityjä tarkistimia”, toteaa Lingsoftin Ari Nyfors.

Lingsoft Oy on kansainvälinen, täyden palvelun kielitalo. Se tarjoaa kattavasti puhutun ja kirjoitetun kielen tuotteita ja palveluja. Lingsoftin ratkaisut perustuvat sen omiin, maailmalla standardin asemassa oleviin lause- ja sana-analyyseihin. Lisätietoja.

Infomaker Scandinavia AB on johtava sanomalehti- ja kustannustalojen kumppani Ruotsissa. Yrityksen tuotteita ovat mainosten ja kuvien hallintaan tarkoitettu Pickup, artikkeleiden, sivujen ja kuvien arkistointiin tarkoitettu XLibris® sekä toimitustyön avuksi tarkoitettu Newspilot®. Infomakerin asiakkaina on jo yli 110 sanomalehteä Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Lisätietoja.

Lisätietoja:
Lingsoft, Inc. – sales@lingsoft.fi

Infomaker Scandinavia AB – Peter Månsson, toimitusjohtaja
peter.mansson@infomaker.se, +46 480 36 20 00

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.