Monikielisyys- ja digitalisaatiokumppani

language-industry.jpg

Planmeca: monikielisen dokumentaation ja viestinnän kumppani

Planmeca on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, joka on tunnettu uraauurtavasta tuotekehityksestään ja muotoilustaan. Lingsoft on toimittanut Planmecalle käännös- ja kielipalveluita vuodesta 2012. Monikielisessä dokumentaatiossa ja viestinnässä tärkeintä – ja samalla haastavinta – on varmistua, että termit ovat oikein kaikilla kielillä ja että niitä käytetään johdonmukaisesti kaikessa dokumentaatiossa ja viestinnässä.

Ilmarinen: Eläkeasiantuntijoiden apuna lääkärinlausuntojen käännöksissä

Työkyvyttömyyseläke- ja kuntoutustukihakemuksia käsitellessään eläkeasiantuntijat käyttävät päätöksenteon pohjana lääkärinlausuntoja, jotka voivat olla ulkomaisia ja eri kielillä kirjoitettuja. Lingsoft toimittaa Ilmariselle lääkärinlausuntojen käännökset yli 22 eri kieliparille luotettavasti ja tietoturvallisesti.

Kansainväliset käännöstoimistot: Kieliteollisuuden luottokumppani

Maailman johtavat nettikaupat, hakukoneyhtiöt, kuluttajatuotevalmistajat ja ohjelmistotalot ulkoistavat käännöspalvelujen tuotantonsa suurille kansainvälisille kielipalvelutoimittajille. Lingsoft on toiminut jo yli 20 vuoden ajan suomen ja muiden pohjoismaisten kielten erityisosaajana maailmanlaajuisissa käännös- ja lokalisointihankkeissa.

Agentum: Strategista tietoa toimialaseurannalla

Yrityksille strategisesti ja operatiivisesti oleellinen tieto on pirstaloitunut useisiin lähteisiin, joiden seuraaminen voi lohkaista suuren osan asiantuntijoiden työajasta. Lingsoftin Agentum-palvelun avulla voidaan automatisoida tiedonkeruuseen liittyvät rutiinitehtävät.