Etsimme litteroijia

Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo, joka toimittaa asiakkailleen monipuolisia kielenhallintapalveluita ja -ratkaisuja, kuten litterointia, terveydenhuollon sanelunpurkua, käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja.

Haemme nyt tiimiimme

LITTEROIJIA


kirjoittamaan puhtaaksi pääasiassa suomen- ja englanninkielisiä haastattelunauhoitteita. Litteroitavilla haastattelunauhoilla saattaa olla useita eri haastateltavia, joiden puhe litteroidaan sanatarkasti säilyttäen puhekielisyys. Litterointitarkkuudesta riippuen myös puheessa olevat täytesanat, äännähdykset ja tauot saatetaan merkitä. Haemme tehtävään tarkkoja ja nopean kirjoitustaidon omaavia osa-aikaisia työntekijöitä. Työtä tehdään etätyönä mutta perehdytys työhön tapahtuu Turun toimistollamme.

Toivomme sinulta

Eduksi on myös

Litteroitavien haastattelujen kautta pääset kehittämään yleissivistystäsi laajasti eri ammattialoilta sekä kartuttamaan sanavarastoasi. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn dynaamisessa tiimissämme sekä koulutuksen alan tehokkaimpiin työkaluihin ja käytäntöihin. Saat näköalapaikan kieliteknologian uusimpiin sovelluksiin sekä mahdollisuuksia osallistua kiinnostaviin kehityshankkeisiin.

Innostuitko? Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen anna.watt@lingsoft.fi. Mainitse myös kirjoitusnopeutesi, jonka voit selvittää etukäteen osoitteessa www.kymppisormi.fi. Tehtävässä menestymisen kannalta kirjoitusnopeuden olisi hyvä olla ainakin noin 400 merkkiä minuutissa. Hakemukseen tulee liittää myös ansioluettelo, jonka nimestä on käytävä ilmi hakupäivämäärä ja hakijan nimi muodossa "VVKKPP_Ansioluettelo_Etunimi Sukunimi".

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme saat nettisivuiltamme. Jos tarvitset lisätietoa työpaikasta, lähetä viestiä osoitteeseen jobs@lingsoft.fi. Nimeäthän sähköpostisi muodossa LITTEROIJA/Etunimi Sukunimi. Kiireen vuoksi emme mielellämme vastaa puhelintiedusteluihin.