Etsimme freelance-litteroijia

Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo, joka toimittaa asiakkailleen monipuolisia kielenhallintapalveluita ja -ratkaisuja, kuten litterointia, terveydenhuollon sanelunpurkua, käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja.

Etsimme nyt tiimiimme

FREELANCE-LITTEROIJIA

kirjoittamaan puhtaaksi suomen- ja/tai englanninkielisiä haastattelunauhoitteita. Ajoittain tarvitsemme myös ruotsinkielisiä litteroijia. Litteroitavilla haastattelunauhoilla saattaa olla useita eri haastateltavia, joiden puhe litteroidaan sanatarkasti säilyttäen puhekielisyys. Litterointitarkkuudesta riippuen myös puheessa olevat täytesanat, äännähdykset ja tauot saatetaan merkitä. Haemme tehtävään tarkkoja ja nopean kirjoitustaidon omaavia litteroijia. Perehdytys työhön tapahtuu Turun toimistollamme tai tarvittaessa etänä. Työtä on tarjolla joustavasti, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelun tai muun osa-aikaisen työn yhteydessä tehtäväksi.

Odotamme sinulta

Tarjoamme sinulle

Liity tehokkaaseen tiimiimme! Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen anna.watt@lingsoft.fi 28.2.2018 mennessä, niin olemme sinuun yhteydessä. Liitä hakemukseesi myös kirjoitusnopeutesi (muodossa merkkiä/min), nopeustestin voit tehdä esimerkiksi osoitteessa www.kymppisormi.fi.