Haemme freelancekääntäjiä

Lingsoft Language Services Oy on yksi Suomen suurimmista kielipalvelutoimistoista, jolla on 20 vuoden kokemus monikielisen viestinnän palveluista aina julkishallinnon käännöksistä ohjelmistolokalisointiin. Yhdessä Lingsoft-ryhmän muiden yritysten kanssa tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia kielenhallintapalveluja ja -ratkaisuja – käännösten ja ohjelmatekstitysten lisäksi esimerkiksi lääkärisanelujen purkupalvelua, terminhallintaa, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja.

Haemme

SUOMI-ENGLANTI- JA SUOMI-RUOTSI-FREELANCEKÄÄNTÄJIÄ


Työskenteletkö kääntäjänä tai oletko ajatellut ryhtyväsi kääntäjäksi? Voit olla uraasi aloitteleva tai jo kokenut alan ammattilainen. Tärkeintä on, että osaat ilmaista itseäsi sujuvasti englanniksi tai ruotsiksi, olet yhteistyökykyinen sekä kiinnostunut tutustumaan erikoisalojen terminologiaan ja tyyliin.

Toivomme sinulta

Tarjoamme sinulle monipuolisesti erilaisia käännöstöitä eri erikoisaloilta sekä näköalapaikan käännös- ja kieliteknologia-alan tuoreimpiin innovaatioihin.

Tule tehokkaaseen tiimiimme! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse tai täytä käännöstoimittajalomake. Otamme sinuun yhteyttä.

Varmista hakemuksesi käsittely kirjoittamalla viestin otsikkoriville FREELANCEKÄÄNTÄJÄ: SUKUNIMI ETUNIMI. Kerro hakemuksessasi myös, haetko ruotsin vai englannin kielen freelancekääntäjän paikkaa. Tehtävää koskevat kysymykset voit lähettää samaan osoitteeseen.