Käännöskoordinaattori, 2 paikkaa, Lingsoft Language Services Oy, Turku

Lingsoft Language Services Oy on yksi Suomen suurimmista kielipalvelutoimistoista, jolla on 30 vuoden kokemus monikielisen viestinnän palveluista aina EU-käännöksistä ohjelmistolokalisointiin. Yhdessä Lingsoft-ryhmän muiden yritysten kanssa tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia kielenhallintapalveluja ja -ratkaisuja - käännösten ja ohjelmatekstitysten lisäksi esimerkiksi lääkärisanelujen purkupalvelua, terminhallintaa, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja.

Haemme kesäksi Turun toimipisteeseemme innokkaita ja reippaita

KÄÄNNÖSKOORDINAATTORIHARJOITTELIJOITA


Harjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. käännösprojektien koordinointia sekä erilaisia käännösprojektien valmisteluun ja hallintaan liittyviä tehtäviä.

Toivomme sinulta
Tarjoamme sinulle vauhdikkaan ja monipuolisen kesäharjoittelun dynaamisessa ja nuorekkaassa työyhteisössämme, näköalapaikan käännös- ja kieliteknologia-alan tuoreimpiin innovaatioihin sekä mahdollisuuden löytää oma vihreä oksasi jatkuvasti kehittyvällä kielipalvelutoimialalla.

Harjoittelu on palkallinen ja sen kesto on 3-6 kk, aloitus toukokuun aikana. Yliopiston harjoittelutuki lasketaan eduksi, mutta se ei ole edellytys valituksi tulemiselle.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi 27.4.2018 mennessä osoitteeseen mari.rannanautio@lingsoft.fi. Liitä mukaan CV sekä halutessasi 1 - 2 minuutin pituinen esittelyvideo, jossa kerrot miksi juuri sinä olet paras valinta harjoittelijaksi Lingsoftiin. Video on suositeltava, sillä se nopeuttaa hakemusten käsittelyä. Lähetä hakemukseksi otsikolla Kesäharjoittelu 2018 ETUNIMI SUKUNIMI.

Tehtävää koskevat kysymykset voit lähettää osoitteeseen mari.rannanautio@lingsoft.fi. (lisää otsikkoon Kesäharjoittelu 2018).
Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme saat osoitteesta www.lingsoft.fi.