Palvelukoordinaattori / laatukoordinaattori / assistentti, Lingsoft Language Services Oy, Turku

Lingsoft on täyden palvelun kielitalo, Suomen ja Pohjoismaiden johtava kielipalvelujen ja kieliteknologiaratkaisujen toimittaja. Tarjoamme monipuolisia palveluja ja ratkaisuja sekä puhutun että kirjoitetun kielen analyysiin, käsittelyyn, tuottamiseen ja hallintaan. Olipa haasteena monikielisyys, vuorovaikutteisuus, saavutettavuus, ymmärrettävyys, löydettävyys, tuottavuus, tehokkuus tai laatu, kaiken keskiössä on kieli – teksti, puhe ja merkitykset.

Lingsoftilla on yli 30 vuoden kokemus monikielisen viestinnän palveluista aina Suomen valtionhallinnon ja EU-toimielinten käännöksistä ohjelmistolokalisointiin ja sisällöntuotantoon.

EU-käännöstiimissämme on useita avoimia tehtäviä. Haemme nyt ensisijaisesti Turun toimipisteeseemme

PALVELUKOORDINAATTORIA
LAATUKOORDINAATTORIA
ASSISTENTTIA

Palvelukoordinaattorina vastaat Lingsoftin EU-asiakkuuksien käännös- ja kielipalveluprojektien koordinoinnista, resursoinnista ja budjetoinnista sekä projekteihin liittyvästä viestinnästä eri tahojen kanssa.

Laatukoordinaattorina vastaat Lingsoftin EU-asiakkuuksien laadunhallinnasta ja sen kehittämisestä. Erityisesti tässä tehtävässä kokemus EU-sisällöstä, esimerkiksi käännöskokemus, lasketaan eduksi. Äidinkielesi voi olla suomi tai ruotsi.

Assistenttina tehtäviisi kuuluvat Lingsoftin EU-käännösprojekteihin liittyvät avustavat työt, kuten käännöstiedostojen esi- ja jälkikäsittely, tekninen laadunvarmistus ja muut projektiin liittyvät ja käännöstoimintaa tukevat työt.

Työ alkaa aikaisintaan 12.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Mainitse hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet erityisesti kiinnostunut.

Toivomme sinulta

  • kokemusta vastaavista tehtävistä tai palavaa kiinnostusta kielipalvelualaa kohtaan
  • soveltuvaa koulutustaustaa (esim. käännöstiede, kieliteknologia, yhteiskuntatieteet, kauppatieteet, tietojenkäsittelytiede)
  • hyviä IT-taitoja ja kykyä omaksua nopeasti uusia työkaluja (kokemus käännöstyökaluista on plussaa!)
  • erinomaista suomen, englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa
  • kokemusta asiakaspalvelusta
  • kykyä oppia nopeasti ja halua tarttua haasteisiin
  • tehokkuutta, aloitteellisuutta, aktiivisuutta ja hyviä ryhmätyötaitoja
  • halua kehittyä omassa työssä ja kehittää työnteon prosesseja.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan käännös- ja kieliteknologia-alan tuoreimpiin innovaatioihin, kiinnostavia projekteja, innostavan työympäristön ja mukavat työtoverit sekä hienon tilaisuuden kehittyä jatkuvasti muuttuvalla kielipalvelutoimialalla.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 13.7.2020 mennessä osoitteeseen mari.rannanautio@lingsoft.fi. Liitä mukaan CV sekä halutessasi 1 - 2 minuutin pituinen esittelyvideo, jossa kerrot miksi juuri sinä olet paras valinta palvelukoordinaattoriksi/laatukoordinaattoriksi/assistentiksi Lingsoftin EU-tiimiin. Ohjeen esittelyvideon laatimiseen löydät osoitteesta https://bit.ly/2QIzaLm. Lähetä hakemuksesi otsikolla Lingsoftin EU-haku 2020 ETUNIMI SUKUNIMI. Mainitse myös hakemuksesi otsikossa, mistä tehtävästä olet erityisesti kiinnostunut, esim. “Lingsoftin EU-haku 2020 ETUNIMI SUKUNIMI - Palvelukoordinaattori”. Hakemusten käsittely aloitetaan niiden saapumisjärjestyksessä, mutta haastattelut sijoittuvat pääosin ajalle 28.7.-10.8.

Tehtävää koskevat kysymykset voit lähettää osoitteeseen mari.rannanautio@lingsoft.fi. (lisää otsikkoon tunniste Lingsoftin EU-haku 2020). Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme saat osoitteesta www.lingsoft.fi.