VAIKUTTAVIA SISÄLTÖJÄ EROTTUVALLA ÄÄNELLÄ

content-creation.jpg

Sisältömarkkinointi on päivän sana, varsinainen buzzword. Yritys- tai tuotelähtöisen markkinointiviestinnän sijaan kohderyhmälle halutaan tarjota kiinnostavia, hyödyllisiä ja merkityksellisiä sisältöjä – jakaa organisaation tietämystä, kokemusta ja näkemystä organisaation omalla äänellä. Tuottamisen lisäksi sisältöjä myös kuratoidaan: verkon sisältötulvasta kootaan kohderyhmän tarpeet huomioiden parhaat palat ja luodaan niille konteksti – kerrotaan, mikä sisällöissä on tärkeää ja miksi.

Organisaation kielelliset sisällöt ovat siis tärkeitä yrityskuvan ja tunnettuuden rakennuspalikoita – ne luovat yrityksen identiteettiä ja brändimielikuvaa siinä missä visuaalinen ilmekin. Miten siis saat organisaatiosi sisällöt erottumaan netin tietomassoista ja organisaatiosi äänen kantamaan kaikille ja kaikkialle, tunnistettavana ja yhtenäisenä? 

Lingsoft auttaa sinua tuottamaan vaikuttavia, löydettäviä ja saavutettavia sisältöjä ja luomaan organisaatiollesi oman, yksilöllisen äänensävyn. Huolehdimme tekstien kieliasusta sekä terminologisesta ja tyylillisestä yhtenäisyydestä – tarkastamme, oikoluemme, editoimme, versioimme, internationalisoimme, optimoimme, asiasanoitamme, kuvailemme ja rikastamme sisältösi, jotta viestisi välittyy juuri haluamallasi tavalla. Voimme myös kirjoittaa sisältöjä puolestasi – organisaatiosi tavoitteiden ja toiveiden pohjalta.

Käytämme työssämme omia kielenhallinnan työkalujamme sekä kielen rakenneanalyysiin pohjautuvia terminologia- ja asiasanoitusratkaisuja. Räätälöimme ratkaisut organisaatiosi tarpeisiin, ja tarvittaessa ne voidaan myös integroida osaksi asiakkaan omaa sisällöntuotannon järjestelmää (esim. Drupal ja WordPress).